DA:Assembly of Nations

From OpenGeofiction Encyclopedia
Jump to: navigation, search
Landsforsamlingen
Alternate Name(s):
LF, Forsamlingsunionen
Motto:
Peace and Prosperity
Fred og Ro''
International Organisation with Headquarters in Kongeriget Pretanien
Address 1550 Assembly Street
Hertuget Sankt Rikard
(kort)
General Information
Year Founded 1966
Number of Members 145
Executives
Chefsekræter L. U. Ciano
Ardisferiske Føderation
Sekrætergeneral J. O. Schin
TBD
Generalforsamlingspræsident H. I. Stor
Zylandien
Socialøkonomisk Konseilspræsident W. Hartmann
Mergany


Landsforsamlingen, eller på Ingerisk; Assembly of Nations, er en international forsamling, som består af næsten alle verdens lande. Landsforsamlingens mission er, at styrke kommunikation og kooperation mellem regeringer og lande over verden, ved at promovere international forståelse, fred og ro, og at beskytte menneskerettighederne og individuelle friheder over folk i hele verden. For at fremme disse, afvikler og udvikler Landsforsamlingsministrene mange forskellige programmer rundt i kloden, inklusivt fredsforsøgende missioner, sikkerhedskollaborationsprojekter, menneskerettighedskampagner, økonomi- og samfundsudviklingsprojekter, miljøforureningsforbyggelse og beskyttelsesprojekter, såvel humanitære missioner for folk i nød og krise.

De fire duer på Landsforsamlingsflaget og Landsforsamlingsskjoldet symboliserer fred i alle fire retninger på kompasset, og alle fire hjørner af verden.

Landsforsamlingshovedkvarteret og Forsamlingen ligger på Jadaøen i Hertuget Sankt Rikard, ved Kongeriget Pretanien siden 1966. Kort. Andre hovedkvarter af Landsforsamlingen ligger eksempelvis i Chanunwa, Vestkommonien og Heksagonenby, Tigerien.